Συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου της Καλαμάτας αύριο

Συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου της Καλαμάτας αύριο

Συμπορευόμενος με τους άλλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς της Μεσσηνίας, συνεχίζει τις απεργειακές του κινητοποιήσεις ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, ζητώντας από την κυβέρνηση την απόσυρση του προσχεδίου για το ασφαλιστικό και την «έναρξη ουσιαστικής συζήτησης, με στοιχεία και τεκμηριωμένες προτάσεις».

Για τον λόγο αυτό, καλεί σε κοινή συνάντηση τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του νομού, τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά και τους αγρότες στο Διοικητήριο Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00, για να διατρανώσουν για άλλη μια φορά την απόφασή τους ότι συνεχίζουν τον αγώνα δυναμικά και αποφασιστικά.

Ακολούθως, θα διαδηλώσουν στην Καλαμάτα και θα πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη των γραφείων των κυβερνητικών βουλευτών, προκειμένου να τους πείσουν να μην ψηφίσουν το συγκεκριμένο νομοθέτημα. Επίσης, στη συνάντησή τους θα συναποφασίσουν και γι'' άλλες κοινές δράσεις και τρόπους κλιμάκωσης του αγώνα.

Τέλος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί τους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές σε συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας, για αύριο Τετάρτη, από ώρα 08:30 έως 12:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ