Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών ομάδων στο Αγρίνιο - 4 προσαγωγές

Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών ομάδων στο Αγρίνιο - 4 προσαγωγές

Εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα και δημόσιες υποδομές σημειώθηκαν στην πόλη του Αγρινίου όταν ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού πριν διεξαχθεί ο αγώνας, με την αστυνομία να προχωρά σε τέσσερις προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες εξετάζονται ως προς την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τα οποία ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα όταν διασταυρώθηκαν δύο ομάδες οπαδών των ομάδων οι οποίοι και συνεπλάκησαν. Η αστυνομία κατάφερε να περιορίσει την έκταση των επεισοδίων κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Ειδικότερα, περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, πέταξαν αντικείμενα και υπήρχαν και τραυματίες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δυο τραυματία και σοβαρές ζημιές σε καταστήματα, ενώ υπήρξε και ρίψη μολότοφ μέσα στο κατάστημα εστίασης στην οδό Σουλίου, όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Η αστυνομία παρενέβη μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων και με ρίψη δακρυγόνων κατάφερε να σταματήσει τις οδομαχίες και να απωθήσει περίπου εκατό οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης οι οποίοι εν συνεχεία ενισχύθηκαν με δεκάδες άλλους με αποτέλεσμα να σημειωθούν νέες συγκρούσεις, αυτή τη φορά με αστυνομικούς στην οδό Ζωοδόχου πηγής.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr παρά την πρώτη μείωση της έντασης το γεγονός ότι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκονται διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία του Αγρινίου μετέφερε την ένταση σε άλλα σημεία της Πόλης.