Στον Εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στον Εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν λίγα λεπτά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη σύλληψη του για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το GRtimes.

Εντός ολίγου αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ο οποίος θα του απαγγείλει κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, εισερχόμενοι  από την πλαϊνή είσοδο, όπου βρίσκεται το γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου, για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε χθες αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι. Η παράδοση και η σύλληψη που ακολούθησε έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.

Λίγες ώρες μετά την παράδοσή του στην αστυνομία μετά από καταγγελία μιας γυναίκας, μέσω του κ. Γιώργου Δακουρά που τον εκπροσωπεί τονίσε ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για τη διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.