Στον εισαγγελέα ο 60χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Στον εισαγγελέα ο 60χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα ο 60χρονος που συνελήφθη ως κατηγορούμενος για βιασμό της 22χρονης, η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο από την κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε ότι είχε πάει στο σπίτι του στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ'' όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα από περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο. Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο 60χρονος προσήχθη χτες το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού. Ο συλληφθείς είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ