Στην τελική ευθεία οι οριστικές παραχωρήσεις κατοικιών στο Ολυμπιακό Χωριό από τον ΟΑΕΔ

Στην τελική ευθεία οι οριστικές παραχωρήσεις κατοικιών στο Ολυμπιακό Χωριό από τον ΟΑΕΔ

Με υπουργική απόφαση που υπογράφεται από τον Γιώργο Κατρούγκαλο ξεκινά η διαδικασία έκδοσης των Οριστικών Παραχωρητηρίων στους δικαιούχους του Ολυμπιακού Χωριού.

Στην υπουργική απόφαση που εστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, ορίζεται με σαφήνεια ο τρόπος με τον οποίο θα υπολογιστεί η τελική τιμή των παραχωρούμενων κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας «η απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη γενικότερη όσο και την ειδικότερη οικονομική πραγματικότητα των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού, εφαρμόζει τις ευεργετικές διατάξεις του ισχύοντος νόμου και είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε καθορισμό τιμής κατά πολύ μικρότερη από τις τιμές, που κατά καιρούς είχαν ανακοινωθεί ως πρόθεση από τους προηγούμενους υπουργούς Εργασίας.

Στόχος του υπουργείου και του ΟΑΕΔ αποτελεί η δρομολόγηση μιας συνολικής αντιμετώπισης των προβλημάτων, στην κατεύθυνση ανάπτυξης υποδομών και έργων που να εξασφαλίζουν την αναγκαία ποιότητα ζωής στους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ