Στην Αθήνα ο Kengo Kuma για να επισκεφθεί το Ελληνικό

Στην Αθήνα ο Kengo Kuma για να επισκεφθεί το Ελληνικό

Την ευκαιρία να περιηγηθεί στο χώρο του πρώην διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας, είχε ο διάσημος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Kengo Kuma, επικεφαλής του ομώνυμου διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Kengo Kuma και Associates. 

Την ξενάγηση στο εργοτάξιο του Ελληνικού ανέλαβε προσωπικά η Chief Development and Investment Portfolio Officer της Lamda Development Μελίνα Παΐζη, η οποία παρουσίασε στον Ιάπωνα αρχιτέκτονα τον συνολικό σχεδιασμό του εμβληματικού έργου και παράλληλα τον ενημέρωσε για την σημαντική πρόοδο που έχει σημειωθεί στις εργασίες. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου έχει υπογραμμίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι για το Ελληνικό η Lamda Development συνεργάζεται με τους καλύτερους σε κάθε κλάδο. H ομάδα του Kengo Kuma και το συνεργαζόμενο ελληνικό γραφείο αρχιτεκτονικής μελέτης Betaplan, έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και τη μελέτη της Riviera Galleria, του νέου εμπορικού και ψυχαγωγικού προορισμού του Ελληνικού. 

Όνειρο όλων μας είναι η δουλειά που γίνεται στο Ελληνικό από διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες όπως ο Kengo Kuma να αλλάξει ριζικά την εικόνα της Αττικής και να μπει η χώρα μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού και αρχιτεκτονικού χάρτη. Καθώς όπως μαθαίνουμε οι εργασίες στο Ελληνικό προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, πολύ σύντομα όλοι θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε από κοντά αυτό το τεράστιο έργο που θα είναι πραγματικά μια διαφήμιση για τη χώρα μας.