Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που έχουν προκηρύξει για αύριο, Τετάρτη θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα λειτουργήσουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ και τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ έχουν γνωστοποιήσει ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως στις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Επίσης δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε την πανελλαδική συμμετοχή της στην κηρυχθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθώς και ο στενός και ευρύτερος δημόσιος φορέας

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ.