Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Μπέτυ Μπαζιάνα

Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τέσσερα χρόνια και πολλούς να επικρίνουν την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στη διαδικασία, η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ακροατήριο.

Η κα Μπαζιάνα έφτασε λίγο μετά τις 9 μ.μ. στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, συνοδευόμενη από συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα καθώς και τον δημοσιογράφο Ματθαίο Τσιμιτάκη, σύμβουλο του πρωθυπουργού.

Η κα Μπαζιάνα κάθισε στις θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Οι δυο τους χαιρετήθηκαν, με την κα Μπαζιάνα να της αναφέρει πως θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της δίκης.  Από την πλευρά της η κα Φύσσα ζήτησε από τη σύντροφο του πρωθυπουργού να επισκεφθεί τις τουαλέτες του χώρου, που όπως είπε είναι χαλασμένες και σε άθλια κατάσταση, ώστε να μεσολαβήσει για να επισκευαστούν.

Στα διαλείμματα της διαδικασίας η κα Μπαζιάνα συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη καθώς και με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής.

Δείτε φωτογραφίες: