«Σόου» αντιεξουσιαστών η επίθεση με βαριοπούλες σε εκκενωμένα κτίρια
ΕΛΑΣ

«Σόου» αντιεξουσιαστών η επίθεση με βαριοπούλες σε εκκενωμένα κτίρια

Στο πλαίσιο ενός σόου που έστησαν αντιεξουσιαστές τα τελευταία 24ωρα στα Εξάρχεια εκτιμούν στην ΕΛΑΣ ότι εντάσσεται η επίθεσή τους με βαριοπούλες και σφυριά στις εισόδους δύο κτιρίων στην οδο Δερβενίων που είχαν εκκενωθεί και σφραγιστεί την Παρασκευή από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube φαίνονται ορισμένοι αντιεξουσιαστές να σπάνε -το βράδυ της Παρασκευής- μερικούς από τους τσιμεντόλιθους στην είσοδο των κτιρίων της οδού Δερβενίων, λίγες ώρες μετά την εκκένωση τους κατόπιν επιχείρησης της ΕΛΑΣ το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αντίδραση της ΕΛΑΣ υπήρξε άμεση και απομάκρυνε τους ταραξίες ενώ το επόμενο πρωί, το Σάββατο, ο ιδιοκτήτης αποκατέστησε τις φθορές.

Το βράδυ της Τρίτης ομάδες αντιεξουσιαστών έσπασαν πάλι τσιμεντόλιθους σε άλλα κτίρια στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Θεμιστοκλέους αλλά απομακρύνθηκαν και πάλι άμεσα από αστυνομικούς.


Την Παρασκευή, η ΕΛΑΣ είχε κατασχέσει κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυροσβεστήρες, στειλιάρια, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έντυπο υλικό στα συγκεκριμένα κτίρια, χωρίς να υπάρξει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Δείτε το βίντεο που είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ την Παρασκευή: