Σήμερα το τετ-α-τετ της Δούρου με τους εισαγγελείς για την πυρκαγιά στο Μάτι

Σήμερα το τετ-α-τετ της Δούρου με τους εισαγγελείς για την πυρκαγιά στο Μάτι

Για σήμερα το πρωί έχει κλειστεί το τετ-α-τετ της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, με τους εισαγγελείς, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου, για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου σε Μάτι και Νέο Βουτζά. 

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό εάν η κυρία Δούρου θα ζητήσει νέα προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει το υπόμνημα γραπτών εξηγήσεων ή εάν θα υποβάλει σήμερα τις εξηγήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, ενώπιον των εισαγγελικών αρχών περισσότεροι από 20 ύποπτοι οι οποίοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις, τόσο για αδικήματα που ενδεχομένως εντοπίστηκαν κατά την εισαγγελική έρευνα όσο και για τα αδικήματα – ακόμα και κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση και θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο- που τους καταλογίζουν με τις μηνύσεις τους οι συγγενείς των θυμάτων.

Όλοι ήδη έχουν λάβει μία φορά προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν επί της ογκωδέστατης δικογραφίας ενώ ο μόνος που μέχρι στιγμής έχει καταθέσει τις έγγραφές του εξηγήσεις του είναι ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Χθες, έλαβε νέα προθεσμία για τις 21 Νοεμβρίου ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.