Το σερί της Αντβέρπ και τα γκολ στο Σαλέρνο

Το σερί της Αντβέρπ και τα γκολ στο Σαλέρνο

Πέρασαν την Πέμπτη τα 3 δυνατά φαβορί της στήλης από το Europa League και το Conference League, ο «άσος» της Μπόντο Γκλιμτ και τα «διπλά» της Γουέστ Χαμ και της Βιγιαρεάλ.

Οι πρώτες δύο αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης και από σήμερα επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπροστά μας έχουμε ένα τετραήμερο γεμάτο με αγώνες συλλόγων, πριν αναλάβουν δράση οι εθνικές ομάδες.

Οι σημερινές επιλογές είναι από την Ιταλία και το Βέλγιο. Η Σαλερνιτάνα και η Λέτσε ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τον ίδιο στόχο, την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Πολύ καλή είναι η πορεία μέχρι τώρα της γηπεδούχου με 7 βαθμούς. Η φιλοξενούμενη έχει 4 πόντους. Χαρακτηριστικό και των 2 είναι ότι πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ.

Τρία σερί Goal/Goal έχει φέρει η Σαλερνιτάνα, το τελευταίο στο 2-2 με τη Γιουβέντους. Τρία Goal/Goal, όλα με 1-1, μετράει η Λέτσε στις 4 πρόσφατες αγωνιστικές. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχουν σκοράρει και οι 2, στις 6 αναμετρήσεις τους στο Σαλέρνο από το 2003! Πιστεύω ότι η παράδοση θα συνεχιστεί και απόψε.

Στο Βέλγιο η Αντβέρπ είναι «τρένο»! Έχει κάνει το 8 στα 8 και τα περισσότερα παιχνίδια τα «καθαρίζει» από νωρίς. Στα 6 σημείωσε πάνω από 1 γκολ. Η Σερένγκ βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ. Ο «άσος» της Αντβέρπ είναι χαμηλά, αλλά η απόδοσή του ανεβαίνει αν συνδυαστεί με το Over 1,5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

150 (21:45) ΑΝΤΒΕΡΠ-ΣΕΡΕΝΓΚ 1+OVER 1,5 1,52

155 (21:45) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΛΕΤΣΕ G/G 1,72