SEAJETS: Το πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει σε χρόνο ρεκόρ στις Κυκλάδες

SEAJETS: Το πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει σε χρόνο ρεκόρ στις Κυκλάδες

Το πλοίο της χρονιάς, το «WorldChampion Jet» πρωταγωνιστεί για μία ακόμη φορά στο Αιγαίο, ταξιδεύοντας όσους το επιλέξουν σε Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Ιό και Σαντορίνη σε χρόνο ρεκόρ, με ασφάλεια και άνεση. Το βραβευμένο με διεθνείς διακρίσεις πλοίο εγγυάται πως φέτος το καλοκαίρι οι ταξιδιώτες δεν θα ταλαιπωρηθούν και θα φτάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους με…συμφέρουσες τιμές.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

Το «WorldChampion Jet» , το οποίο έχει βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς που σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα και άνεση. Το πλοίο σε ταχύτητες ρεκόρ σας ταξιδεύει από Πειραιά προς:

- Σύρο σε 1.55’

- Μύκονο σε 2.35’

- Νάξο σε 3.20’

- Ίο σε 4.00’ &

- Σαντορίνη σε 4.45

Στην ουσία οι ταξιδιώτες φτάνουν στους αγαπημένους τους προορισμούς πιο γρήγορα παρά ποτέ, ενώ «μικρές» εκπλήξεις που ανεβάζουν την ταξιδιωτική εμπειρία βρίσκονται στο desk. Ειδικότερα, στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μικροί και μεγάλοι φίλοι της F1 μπορούν να φωτογραφηθούν και να δουν από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην Ελληνική ναυτιλία.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:        

www.seajets.gr

210 7107710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα