Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη - Παραμένει σε βαθιά καταστολή

Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη - Παραμένει σε βαθιά καταστολή

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 8χρονης που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα, ενώ οι γιατροί στο Παίδων ανέφεραν ότι το κορίτσι βρίσκεται σε κατάσταση βαθιάς καταστολής.

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα», αναφέρει η ανακοίνωση του Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού. 

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε πως το παιδί της ζει και θα γίνει καλά. «Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα το παιδιού. 

Υπενθυμίζεται πως για τον τραυματισμό της 8χρονης έχει συλληφθεί ένας 54χρονος, εις βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.