Σε εξέλιξη έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην Αττική

Σε εξέλιξη έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκονται νέοι έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην περιοχή της Αττικής. Έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά, αποτελέσματα των ελέγχων.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών διαφόρων ομάδων στην Αττική, πραγματοποιήθηκε και την περασμένη Παρασκευή. Δεκάδες αστυνομικοί, από διάφορες Υπηρεσίες, που συμμετέχουν στην επιχείρηση πραγματοποιούν ελέγχους στους συνδέσμους, τόσο στην Αττική, όσο και στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται οι έλεγχοι να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να συνεχιστούν οι έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων, από τους οποίους όσοι είναι παράνομοι θα κλείσουν, ανακοίνωσε άλλωστε την ίδια ημέρα και ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος με δήλωσή του στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «όσοι σύνδεσμοι λειτουργούν παρανόμως θα κλείνουν.»

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους σε όλη τη χώρα. Πολιτεία και αθλητικοί παράγοντες οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπει τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα. Είναι ζήτημα πολιτισμού και ανθρωπιάς», τόνισε.