Σε απόδοση φαβορί για ΚΙΝΑΛ ο Ανδρουλάκης! Αγορές και για ζευγάρι β΄γύρου

Σε απόδοση φαβορί για ΚΙΝΑΛ ο Ανδρουλάκης! Αγορές και για ζευγάρι β΄γύρου

Ήρθε η σειρά των στοιχηματικών ιστοσελίδων να συμμετάσχουν στη μάχη της εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, με τις μέχρι τώρα αποδόσεις να παρουσιάζουν ως οριακό φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Με μια από τις υψηλότερες αποδόσεις που προσφέρει το betshop.gr, ο πρωτοπόρος στις δημοσκοπήσεις κ. Ανδρουλάκης φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει τον πρώτο λόγο για τη μεγάλη νίκη, τη στιγμή που ο Γεώργιος Παπανδρέου κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, έχοντας «ρίξει» σε οριακό επίπεδο την τιμή του. 

Οι επιλογές, ωστόσο, δεν σταματούν στους δύο προαναφερθέντες, αφού οι στοιχηματικές σελίδες- όπως το betshop.gr- προσφέρουν επιπλέον τέσσερα ονόματα φιλόδοξων προέδρων, όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Χριστίδης, Παύλος Γερουλάνος και Χάρης Καστανίδης με πολύ υψηλότερες αποδόσεις.

Μία ακόμη αγορά που προσφέρει το betshop.gr, είναι αυτή για το ζευγάρι των υποψηφίων, με όλα τα πιθανά σενάρια, που θα περάσουν στο β΄ γύρο της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Η αναζήτηση των συγκεκριμένων ειδικών στοιχημάτων είναι απλή. Είσοδος στο Στοίχημα και επιλογή της κατηγορίας «Πολιτικά» στην Ελλάδα.