Σάλος με τις δηλώσεις Ραγκούση για τους αστυνομικούς - «Είσαι πολιτικός γυρολόγος»

Σάλος με τις δηλώσεις Ραγκούση για τους αστυνομικούς - «Είσαι πολιτικός γυρολόγος»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα με τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μισητά πρόσωπα» και το hastag #ραγκούσης στο twitter να βρίσκεται στα δημοφιλέστερα θέματα. 

Δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από την κοινωνία που ο ίδιος επικαλείται ο Γ. Ραγκούσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επέλεξε το βήμα της Βουλής για να υποστηρίξει πως «τα παιδιά των αστυνομικών ντρέπονται να δηλώνουν ότι οι γονείς τους είναι αστυνομικοί», φτάνοντας με τον τρόπο αυτό σε ακραίους χαρακτηρισμούς που εκπορεύονται από τον λαικισμό που έχει επιλέξει το κόμμα του για να αντιπολιτεύεται εν μέσω κρίσεως.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Βορειοανατολικης Αττικης κ. Κωνσταντίνου Τσουμάνη. «Ντροπή σου "πολιτικέ γυρολόγε" για την άστοχη δήλωση σου...άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν. Και για να μαθαίνουν και όσοι δεν γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή του συγκεκριμένου κυρίου (;)» γράφει χαρακτηριστικά.

Τις δηλώσεις του κ. Ραγκούση σχολίασε και ο δημοσιογράφος Άρης Προτοσάλτε:


Για διαστρέβλωση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η χρήση παραμορφωτικού φακού για την ανάγνωση της δήλωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιάννη Ραγκούση, από μέρους συγκεκριμένης και επώνυμης μερίδας  συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, έχει και τα όρια της», επισημαίνει το τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ.

«Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τη δημιουργία βολικών εντυπώσεων σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη συγκυρία για την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς με τις πολιτικές της διαμορφώνει  μέρα παρα μέρα ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τον/την εργαζόμενη/ο αστυνομικό» αναφέρει.