Ρουβίκωνας προς Δικαστές: Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα...

Ρουβίκωνας προς Δικαστές: Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα...

Νέες επιθέσεις κατά των Δικαστών προαναγγέλλει ουσιαστικά ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, ο οποίος με διαδοχικές τους αναρτήσεις στο Facebook δηλώνει ότι «η πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται παρά μόνο θεριεύει», προειδοποιώντας μάλιστα τους Δικαστές ότι ακόμα δεν έχουν δει τίποτα!

Η τουλάχιστον «χαλαρή» αντίδραση των αρχών στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα φαίνεται πως πλέον έχει κάνει τα μέλη του να αισθάνονται σιγουριά ότι η στοχοποίηση δικαστικών και άλλων στόχων δεν συνοδεύεται από ουσιαστικές συνέπειες.

Είναι ενδεικτικό ότι ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας χαρακτηρίζει τους δικαστές ως «λαμόγια» προειδοποιώντας τους ότι ακόμα δεν έχουν δει τίποτα, επιχαίροντας μάλιστα για την ισοπέδωση του ισογείου του ΣτΕ.



Σε άλλη ανάρτησή του το ίδιο μέλος τονίζει πως «ότι υπηρετεί την πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται παρά μόνο θεριευει» στέλνοντας πρακτικά το μήνυμα πως η αλά Ρουβίκωνα δικαιοσύνη, δηλαδή οι επιθέσεις κατά στόχων που επιλέγει η αναρχική ομάδα, θα συνεχιστούν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα.