Quest Συμμετοχών: ΕΓΣ στις 28 Φεβρουαρίου για stock split

Quest Συμμετοχών: ΕΓΣ στις 28 Φεβρουαρίου για stock split

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Quest Holdings θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα, με αντικείμενο τη διάσπαση μετοχών (stock split) με αναλογία τρεις (3) νέες σε αντικατάσταση μίας (1) παλαιάς μετοχής με ταυτόχρονη - για λόγους στρογγυλοποίησης - μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 μ.μ., στην έδρα της Εταιρείας, στο Δήμο Καλλιθέας Αττικής και ειδικότερα στο κτίριο γραφείων της θυγατρικής εταιρείας "Uni Systems M.A.E." επί της οδού Αλ. Πάντου 19 - 23 (αίθουσα εκδηλώσεων, ισόγειο), για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

Διάσπαση μετοχών (stock split) με αναλογία τρεις (3) νέες σε αντικατάσταση μίας (1) παλαιάς μετοχής με ταυτόχρονη - για λόγους στρογγυλοποίησης - μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά τριακόσιες πενήντα επτά χιλιάδες τετρακόσια οκτώ ευρώ και ενενήντα έξι λεπτά (€357.408,96) μέσω ταυτόχρονης μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης νέας μετοχής από 0,443333333 ευρώ σε 0,44 ευρώ και δημιουργία αποθεματικού ειδικού σκοπού, σύμφωνα με το αρ. 31 παρ. 2 του ν. 4548/2018, ισόποσου με το ποσό της μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου - Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.