Πρόεδρος ΔΣΑ: Να λάβουν όλοι οι δικηγόροι το επίδομα των 600 ευρώ

Πρόεδρος ΔΣΑ: Να λάβουν όλοι οι δικηγόροι το επίδομα των 600 ευρώ


Το επίδομα των 600 ευρώ για όλους τους δικηγόρους ζητά ο πρ. της Ολομέλειας των προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δ. Βερβεσός, με επιστολή προς τους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ιωάννη Βρούτση και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη,

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός, με επιστολή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς, ζητεί να λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ, εκτός των δικηγόρων που έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση, και όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αιτήσεις, λόγω της αιφνίδιας κατάργησης του προγράμματος, καθώς και εκείνοι των οποίων τις αιτήσεις δεν πρόλαβαν να προωθήσουν τα ΚΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βερβεσός απέστειλε σήμερα επείγουσα επιστολή προς τους υπουργούς με την οποία ζητεί να λάβουν το επίδομα των 600 ευρώ, πέραν όσων δικηγόρων έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση, και όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αιτήσεις λόγω της αιφνίδιας κατάργησης του προγράμματος πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, καθώς και εκείνοι των οποίων τις αιτήσεις δεν πρόλαβαν να προωθήσουν τα ΚΕΚ στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».