Ποινική δίωξη κατά Βαξεβάνη για το ηχητικό υλικό στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

Ποινική δίωξη κατά Βαξεβάνη για το ηχητικό υλικό στην υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

Ποινική δίωξη κατά του Κ. Βαξεβάνη άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευαγ. Ιωαννίδη σχετικά με το ηχητικό υλικό που αφορούσε στη υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Για «πειραγμένο ηχητικό» κάνει λόγο ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Η σχετική αποκάλυψη για την ποινική δίωξη έγινε από τον Κ. Βαξεβάνη ο οποίος μάλιστα αφήνει αιχμές για τη στάση της δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας «πάροδοξο» το γεγονός ότι «η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας» χαρακτηρίζοντας το ηχητικό υλικό ώς σημαντικό στοιχείο το οποίο συνέργησε στον σχηματισμό δύο δικογραφιών για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συνεχίζοντας τις αιχμές κατά τις δικαιοσύνης αναφέρεται και στον νέο προϊστάμενο της Εισαγγελίας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη

Στον ιστότοπο της εφημερίδας του Κ. Βαξεβάνη υπήρξε και ρεπορτάζ που υποστηρίζει ότι «Το επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο είναι ένα καθ' όλα νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο καθώς εμπεριέχεται σε δύο δικογραφίες (κατά πληροφορίες και σε αυτή για τις 22 προσλήψεις επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη) το περιεχόμενο του οποίου «κούμπωσε» με τα άλλα στοιχεία που ανακάλυψαν οι ελεγκτές της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου».

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση στο twitter σχολίασε ότι «ο Κώστας Βαξεβάνης είναι ένας πραγματικός μπούφος» προσθέτοντας επίσης πως «κανείς μας δεν ήξερε ότι του ασκήθηκε Δίωξη για το πειραγμένο (κατά το επίσημο πόρισμα της ΕΛΑΣ) ηχητικό που είχε δημοσιεύσει. Και σήμερα μας το αποκάλυψε μόνος του». Και καταλήγει ρωτώντας «Τί είδους Δίωξη είναι αγαπητέ και σε τί βαθμό;»