ΠΟΕΔΗΝ για Π. Πολάκη: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

ΠΟΕΔΗΝ για Π. Πολάκη: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Με τη φράση «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» απαντά η ΠΟΕΔΗΝ στη χθεσινή ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στην οποία -όπως τονίζει η Ομοσπονδία- κατόρθωσε «να ξεπεράσει τον εαυτό του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πρωτίστως την έλλειψη πολιτικού και προσωπικού ήθους, που τον διακρίνει». 

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο Π. Πολάκης έφτασε σε σημείο να κατηγορήσει τους νεκρούς των πυρκαγιών ότι «θόλωσαν την εικόνα των εύστοχων χειρισμών της κυβέρνησης στις φονικές πυρκαγιές», αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και στοχοποιεί ξανά τη δικαιοσύνη.

«Αφού έφτασε μέχρι του σημείου να κατηγορήσει τους νεκρούς των πυρκαγιών γιατί ''θόλωσαν την εικόνα των εύστοχων χειρισμών της Κυβέρνησης στις φονικές φωτιές'', αφού λέει ψέματα για την ώρα που μεταφέρθηκαν οι νεκροί και οι τραυματίες στα Νοσοκομεία απέδειξε για μία ακόμα φορά, πόσο ''καλή δουλειά'' κάνει για λογαριασμό του εντολοδόχου του κυρίου Τσίπρα, στο να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα ζητήματα. Ασχολείται με τα ''ξεκαθαρίσματα λογαριασμών'', στοχοποιώντας για άλλη μία φορά την Δικαιοσύνη», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Με αφορμή τη νέα του καταδίκη για ηθική βλάβη, ο Π. Πολάκης εχθές καταφέρθηκε ακόμη μια φορά κατά της Δικαιοσύνης, στοχοποιώντας την πρόεδρο των Πρωτοδικών που εξέδωσε την απόφαση σε βάρος του. 

Σε ανάρτησή του ανέφερε: «ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ,
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!!!!!! (Μια σημαντική λεπτομέρεια ,η υπόθεση εκδικάστηκε στις 8 Μαρτίου ,η απόφαση γράφτηκε 29 Ιουνίου ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! και σημερα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ δημοσιεύεται στον τύπο .....)»

Διαβάστε ακόμα:

- Νέα πρόκληση Πολάκη: Καμία αναφορά στους νεκρούς, μόνο διαφήμιση του κυβερνητικού έργου