Πάτρα: Αντιεμβολιαστές εξύβρισαν την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές εξύβρισαν την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Υβριστικές εκφράσεις όπως «είσαι δολοφόνος, ντροπή σου, δολοφονείς τα παιδιά μας» δέχτηκε από αντιεμβολιαστές η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στο περιθώριο ενημερωτική ημερίδα για την πανδημία που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Όπως γνωστοποίησε η ίδια έχει δεχτεί απειλές δυο φορές ακόμα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο tempo24.news το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου είχε μεταβεί η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου για να συμμετάσχει σε  ενημερωτική ημερίδα. Αντιεμβολιαστές προσέγγισαν την ιατρό και απαίτησαν να της παραδώσουν έγγραφο εναντίον της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Όταν εκείνη αρνήθηκε να το παραλάβει, οι αντιεμβολιαστές την έσπρωξαν και της επιτέθηκαν με προαναφερόμενες εκφράσεις με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου να απομακρύνεται εσπευσμένα όταν διαπίστωσε τις άγριες διαθέσεις των συγκεντρωμένων. 

« Έφυγα και μάλιστα κάποιοι από αυτούς με ακολούθησαν στο πάρκινγκ», δήλωσε στο thebest.gr και σημείωσε πως «είναι η τρίτη φορά που δέχομαι τέτοια επίθεση και είναι πολύ βαρύ να αποκαλείς τον εκπρόσωπο των γιατρών δολοφόνο. Καταλαβαίνετε τι μήνυμα παίρνει η κοινωνία από όλο αυτό».

Σύμφωνα με την ίδια θα καταφύγει τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα για να γνωστοποιήσει το συμβάν.