Πασχαλινό Παζάρι από τους Φίλους του Μουσείου Γουλανδρή

Πασχαλινό Παζάρι από τους Φίλους του Μουσείου Γουλανδρή

Οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καλούν μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, 10:30 – 16:00 στο Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100 στην Κηφισιά.

Στο 19ο Πασχαλινό Παζάρι οι επισκέπτες θα συναντήσουν φιλική ατμόσφαιρα, μουσική, πρωτότυπα, χρήσιμα, οικονομικά δώρα, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία, φυτά, βιολογικά προϊόντα, το «μικρό μοναστηράκι».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, στον 1ο όροφο, για τα παιδιά θα υπάρχουν οργανωμένα παιχνίδια με ζωντανή μουσική από την Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ.

Η Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ θα οργανώσει:

Το Σάββατο 16/4 στις 12:00 : Ανοικτό Θεατρικό Παιχνίδι με θέμα «Ανακυκλώνοντας τα Χρώματα της Άνοιξης» για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών και γονείς. Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα (Συμμετοχή 5 €)

Την Κυριακή 17/4 στις 12:00 : Παρουσίαση σκηνικού δρώμενου με θέμα «Ανακυκλώνοντας τα Χρώματα της Άνοιξης» από 20μελή ομάδα παιδιών της Παρόδου ηλικίας από 7 έως 12 ετών (Συμμετοχή 5 €).

Την ευθύνη της οργάνωσης και εμψύχωσης θα έχουν μέλη της ΠΑΡΟΔΟΥ.

Παράλληλα συμμετέχει ευγενικά το Μουσικό Σχολείο Ιλίου ενώ τα έσοδα θα συμβάλουν στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου.

Τέλος, οι διοργανωτές του πασχαλινού Bazaar, ευχαριστούν  το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την Alpha Bank, το «Δειπνοσοφιστήριον» την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τις εταιρείες «Υφαντής» και «Chryssinas», τα Φυτώρια: Φωστίνη, Άνθεσις, Μουντάνου και  Χορομίδη.