Παραδόθηκε μόνος του ο 22χρονος που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο

Παραδόθηκε μόνος του ο 22χρονος που γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο

 Προσήλθε οικειοθελώς στην Ασφάλεια ο 22χρονος με το τζόκεϊ που φαίνεται να χτυπά με γροθιά τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρει το skai.gr, του επιδόθηκε κλήση και αποχώρησε καθώς, είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα εντοπίστηκε στην περιοχή του Μενιδίου και 45χρονος με το τζιν και το μαύρο σακάκι που επίσης φαίνεται στις εικόνες να επιτίθεται στον κ. Κουμουτσάκο. Έλαβε την κλήτευση του, αποχώρησε και θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες.

Δύο ακόμα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση στην επίθεση κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, παρουσιάστηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να καταθέσουν. Πρόκειται για τον άνδρα με το κασκέτο, που φαίνεται στο βίντεο να γρονθοκοπεί τον βουλευτή και έναν ακόμη άνδρα με σακάκι που φαίνεται να τον χτυπάει. Τα δύο αυτά άτομα πήραν 48ωρη προθεσμία για ανωμοτί κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να παρουσιαστούν σε λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ και τα δύο τελευταία άτομα που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στον Γ.Κουμουτσάκο.