ΠΑΜΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη ΔΕΘ

ΠΑΜΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου στη ΔΕΘ

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, απηύθυνε η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, Γιώργος Πέρρος, επισήμανε ότι απέναντι «στην παγίωση της ζωής με τα ελάχιστα που μας αγκαλιάζει από παντού» η εργατική τάξη πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα και της σύγκρουσης με τους μονοπωλιακούς ομίλους, τις ενώσεις τους και τα συμφέροντά τους. Ανέφερε ακόμη ότι το εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να ανασυνταχθεί, καθώς ο λαός έχει ανάγκη μια συμμαχία που εκφράζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.

Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, απηύθυναν επίσης, εκπρόσωποι της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των αγροτών, της συντονιστικής επιτροπής αγροτικών μπλόκων, της ΠΑΣΕΒΕ, των μικρών και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, της πανελλαδικής ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων εμφιαλωμένων ποτών, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ