Παιχνίδια στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Παιχνίδια στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αγκαλιάζει το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», και πρόσφερε, για τα Χριστούγεννα, παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μαζί με μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την «Κιβωτό», στον Κολωνό, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

«Το Ε.Ε.Α. είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που είναι το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Στην αντιπροσωπεία του συμμετείχαν οι αντιπρόεδροι, Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οικονομικός επόπτης Παναγιώτης Παντελής, και το μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου και πρόεδρος της «Αρωγός Ε.Ε.Α.» Δημήτρης Βαρδακώστας.