Π. Καμμένος: Πήραμε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του συντάγματος

Π. Καμμένος: Πήραμε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του συντάγματος

Αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας και τη χώρας εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν όλοι την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup.

«Η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος και ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος και συνταξιούχος που να μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι εάν υπάρχουν επενδύσεις, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν το 2031.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έδωσε μάχη για τις κόκκινες γραμμές της, έχασε το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά κέρδισε τελικά τα ειδικά μισθολόγια.