Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: Είμαστε σοκαρισμένοι και στο πλευρό της κοπέλας

Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: Είμαστε σοκαρισμένοι και στο πλευρό της κοπέλας

Τον αποτροπιασμό του για τη «χυδαία», όπως χαρακτήρισε, ενέργεια του πρώην από σήμερα συνεργάτη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο πρώην συντρόφισσάς του χωρίς τη συγκατάθεσή της εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης, τονίζοντας ότι δεν γνώριζαν οι υπόλοιποι για το περιστατικό.

«Είναι σαν να ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία, σαν να το ζούμε έξω από τους εαυτούς μας και δεν το πιστεύουμε. Προσπαθούμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας ότι όλο αυτό είναι πραγματικότητα και όχι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας», τόνισε αρχικά και υπογράμμισε πως είναι η τρίτη φορά - μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και την τραγωδία στη Μαρφίν - που δεν μπορούν να κάνουν σατιρική εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του «είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», αλλά και εξοργισμένοι με το περιστατικό.

«Όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο ή φάρσα, το σοκ είναι μεγαλύτερο. Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι μίλησαν για την ουσία αυτού του θέματος. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα αυτή, όχι εμείς και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή», δήλωσε και αναφερόμενος σε αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πως «είναι χυδαίο όταν κάποιος παρεμβαίνει με αυτόν τον τρόπο στα προσωπικά σου. Δεν ξέραμε αυτή την κοπέλα, τώρα μαθαίνουμε».

Έδωσε συγχαρητήρια στην κοπέλα που κινήθηκε νομικά και εξέφρασε την πρόθεση των συντελεστών της εκπομπής να επικοινωνήσουν με την κοπέλα λέγοντας πως «όλο αυτό ας γίνει μια αφορμή για να γίνει μια συζήτηση και να μην βρεθεί κανείς σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Διαβεβαίωσε ότι ουδείς από το «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζε κάτι για την υπόθεση και πως «αν υπάρχει κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε, είναι ότι τηρούμε τον λόγο μας»  «Προσπερνάμε συγκεκριμένους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών. Όλα αυτά τα χρόνια δεν γνωριζόμαστε; Δεν αρκεί ότι και ο ίδιος και η κοπέλα είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Πιστεύουν ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, τόσο υποκριτές; Και αν υπάρχει έστω και ένας, μάλλον δεν είναι γονιός. Όταν είσαι γονιός και ακούς κάτι τέτοιο, σκέφτεσαι αμέσως τι θα έκανες για να το αντιμετωπίσεις. Είναι δυνατόν να ξέραμε ότι το έχει κάνει αυτό;», πρόσθεσε.

Στο τέλος της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης επανέλαβε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που είναι ο ίδιος και οι συμπαρουσιαστές του, τονίζοντας πως η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά.

Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: Με «εκβίασε συναισθηματικά»

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha η 30χρονη κοπέλα αναφέρθηκε σε αυτό που έγινε κάνοντας λόγω για «συναισθηματικό εκβιασμό» και για «εκμετάλλευση των συναισθημάτων» της προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση που κατάθεσε εναντίον του. 

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση, προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «συναισθηματικά με εκβίασε, όπως και τώρα. Δηλαδή, αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι' αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα».

«Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής, δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στενοχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι οι άλλοι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν. «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς», τόνισε.