ΟΝΝΕΔ: Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό

ΟΝΝΕΔ: Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό

Στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συνάντησε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, τον πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο για την Προεδρία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιώργο Στασινό.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Νίκος Σιαδήμας και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Ορφέας Γεωργίου και Κώστας Δημητρόπουλος.

Και οι δύο πλευρές επισήμαναν την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ του επίσημου τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας και της ΟΝΝΕΔ προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στις επενδύσεις και το άνοιγμα θέσεων εργασίας για τους νέους ανθρώπους ώστε να υπάρξει δυναμική επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΔΚΜ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και ιδιαίτερα στους υποψηφίους που προέρχονται από την οργάνωση, δηλώνοντας την πεποίθησή του ότι μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματικά στις ανάγκες των μηχανικών ως νέοι, καθημερινοί άνθρωποι της δουλειάς.

Από πλευράς του ο κ. Στασινός εξέφρασε την επιθυμία του για εντατική συνεργασία του ΤΕΕ με την ΟΝΝΕΔ και τη συμμετοχή των νέων μηχανικών, «άλλωστε το σύνθημα της καμπάνιας μου είναι "Ψηφίζω για τη δουλειά μου, τον κλάδο μου, το μέλλον μου!"» όπως χαρακτηριστικά είπε.