Ομολογία Πολάκη: Κάναμε συναντήσεις με εισαγγελείς για την υπόθεση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα

Ομολογία Πολάκη: Κάναμε συναντήσεις με εισαγγελείς για την υπόθεση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Παύλος Πολάκης καθώς κατά την ομιλία στου στελέχη του κόμματος δήλωσε ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν συναντήσεις με εισαγγελείς για υποθέσεις που ο ίδιος ή άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλαν,  όπως για παράδειγμα αυτή της δήθεν εμπλοκής της συζύγου του Γ. Στουρνάρα που αφορούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Μετά την αναφορά του στην κατάργηση ανεξάρτητων αρχών όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επανέλθει στην εξουσία προκειμένου να ελέγχει πολιτικούς αντιπάλους, ο Παύλος Πολάκης αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο ίδιος ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας, χειρίσθηκε περιπτώσεις όπως αυτή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο ίδιος άλλωστε στην ομιλία του, που δημοσίευσε το Powergame.gr, κάνει λόγο για «θεσμικές» συναντήσεις με εκπροσώπους της Δικαιοσύνης παρουσία του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ώστε να έχουν εικόνα για την εξέλιξη υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Κάποια στιγμή, λοιπόν, γίνεται μια συνάντηση, επίσημη, θεσμικότατη, με εισαγγελείς που υποτίθεται τους είχαμε πάει τα στοιχεία» και είπε «μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης τότε, τον κ. Κοντονή. Λέω παιδιά τι γίνεται, έχουμε φέρει αυτά τα στοιχεία, θα προχωρήσει η διαδικασία; Μία κουβέντα θα σας πω μόνο. "Ξέρετε για τη μία υπόθεση που αφορά τη γυναίκα του κ. Στουρνάρα δεν μπορούμε να την προχωρήσουμε γιατί δεν έχουμε βρει ακόμα ποια ήταν τα αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ στη συνεδρίαση που έκανε που έκανε την απευθείας ανάθεση". Ένα χρόνο μετά».