Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια κατά του πολυνομοσχεδίου

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια κατά του πολυνομοσχεδίου

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι τα συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ και Πρωτοβάθμιων Σωματείων εναντίον του πολυνομοσχέδιου με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το κέντρο επιχειρήσεων της τροχαίας όλοι οι δρόμοι του κέντρου έχουν δοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Παρόλα αυτά η κίνηση είναι αυξημένη λόγω των κινητοποιήσεων που προηγήθηκαν.

Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους έχουν επιδεινώσει οι στάσεις εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα έως τις 5 το απόγευμα, καθώς οι εργαζόμενοι παίρνουν μέρος στη γενική συνέλευση του κλάδου με θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό. Τα λεωφορεία αναμένεται να επανέλθουν σε κυκλοφορία έως τις 6 μ.μ.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα τρόλεϊ έως τις 4 το απόγευμα. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας τους αναμένεται έως τις 5 μ.μ.

Οι συρμοί του μετρό θα αποσυρθούν στις 9 το βράδυ, επίσης λόγω στάσης εργασίας.

Επιπλέον, νέα 24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί.

Αυξημένη η κίνηση

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας. Ιδιαίτερα στην λ. Αλεξάνδρας, την Κατεχάκη, στη λεωφόρο Κηφισού, στην Πέτρου Ράλλη, την λ. Ποσειδώνος, την λ. Κηφισίας, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.