Όλ. Γεροβασίλη: Τραμπούκοι συνδικαλιστές τράβηξαν τις πρίζες για την αξιολόγηση στο δημόσιο

Όλ. Γεροβασίλη: Τραμπούκοι συνδικαλιστές τράβηξαν τις πρίζες για την αξιολόγηση στο δημόσιο

Για συμπεριφορές τραμπούκων συνδικαλιστών που ήθελαν να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στον realfm, ανέφερε ότι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές επιθυμούσαν να χαθούν τα στοιχεία από την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και γι'' αυτό τράβηξαν τις πρίζες από τα πρωτόκολλα.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης τόνισε πως «εμείς έχουμε μια εικόνα του προσωπικού, των υπαλλήλων δηλαδή από τα υπουργεία, όπου αν εξαιρέσουμε το υπουργείο Εργασίας όπου έγινε ένας τραμπουκισμός εκεί, δηλαδή συνδικαλιστές τράβηξαν τις πρίζες από τα πρωτόκολλα και έτσι η αξιολόγηση την ημέρα που εμείς είχαμε στοιχεία ήταν χαμηλά, γύρω στο 45% ίσως και 40, δεν ξέρω πώς εξελίχθηκε τις επόμενες ημέρες, είναι τα στοιχεία που ζητάμε πια να έχουμε, εκτίμηση πάντως είναι ότι η αξιολόγηση έγινε σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό παρά τις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων».

Η κ. Γεροβασίλη συμπλήρωσε επίσης ότι «οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις αυτές και αυτό έφερε και σε μία δυσκολία σήμερα και τις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργάνων».

Σχετικά με το τελεσίγραφο που έχει στείλει η ίδια, ως την Τετάρτη να έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία για την αξιολόγηση, η ίδια εμφανίστηκε αισιόδοξη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Φωτογραφία: SOOC