Οικονόμου: Ο Τσίπρας ψελλίζει για καρέκλες και αξιώματα εν μέσω πανδημίας

Οικονόμου: Ο Τσίπρας ψελλίζει για καρέκλες και αξιώματα εν μέσω πανδημίας

Για δήλωση - αγγαρεία του κ. Τσίπρα που έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό, χωρίς να προσθέσει τίποτα το ουσιαστικό, κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνει, αναφέρει ο κ. Οικονόμου, ότι από την διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία. 

«Το τραγικότερο όλων είναι ότι έστω και με μισόλογα ψέλλισε τούτη την ώρα το πραγματικό ενδιαφέρον του: καρέκλες και αξιώματα μέσω της πανδημίας», αναφέρει σχολιάζοντας τις αναφορές Τσίπρα.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Όπως κατάλαβαν όλοι η δήλωση - αγγαρεία του κ. Τσίπρα έγινε μόνο και μόνο γιατί είχε προαναγγείλει ότι θα απαντήσει στον Πρωθυπουργό. Δεν πρόσθεσε τίποτα ουσιαστικό, που να μπορεί να εφαρμοστεί στην δεδομένη πραγματικότητα, και επιβεβαίωσε ξανά ότι από τη διγλωσσία έχει περάσει στην ανούσια πολυλογία.

Χαρακτήρισε  «λόγια του αέρα» σημαντικά  πράγματα που έχουν συμβεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια: 1277  από 577 ΜΕΘ, περισσότερες από 14000 προσλήψεις υγειονομικών, ένταξη στο ΕΣΥ πάνω από 700 κλινών του ιδιωτικού τομέα, διάθεση του συνόλου των κενών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, 16200 διορισμούς εκπαιδευτικών, 1320 από 850 λεωφορεία στις συγκοινωνίες της Αθήνας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» και τόσα ακόμη.  

Το τραγικότερο όλων είναι ότι έστω και με μισόλογα ψέλλισε τούτη την ώρα το πραγματικό ενδιαφέρον του: καρέκλες και αξιώματα μέσω της πανδημίας. Ο Πρωθυπουργός μίλησε με ειλικρίνεια και έδειξε ότι διαθέτει το θάρρος, τα εφόδια και την υπευθυνότητα να διαχειριστεί την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, ώστε να προστατεύσει κατά το μέγιστο τη δημόσια υγεία και να κρατήσει όρθια τη χώρα μέσα στην πανδημία».