Οικονόμου: Καλωσορίζει τους επισκέπτες στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Οικονόμου: Καλωσορίζει τους επισκέπτες στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Καλωσορίζοντας. μέσω ανάρτησής του σε κοινωνικό δίκτυο, τους επισκέπτες στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υπογραμμίζει πως «φέτος η πρόκληση είναι η εδραίωση της Φθιώτιδας ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή των αγώνων, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως».

«Βρέθηκα σήμερα στην Παύλιανη για την ειδική παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ελληνικής συμμετοχής των Χρυσόστομου Καρέλλη και Λεωνίδα Μαχαίρα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Η περιοχή μας φιλοξενεί ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει εδώ τις επόμενες μέρες», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επισημαίνει πως η περυσινή «άψογη διοργάνωση σηματοδότησε τη δυναμική επιστροφή ενός παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητικού γεγονότος μετά από χρόνια απουσίας. Φέτος, η πρόκληση είναι η εδραίωση της Φθιώτιδας ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή των αγώνων, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως. Η Λαμία και η Φθιώτιδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν επισκέπτες από κάθε άκρη της Ελλάδας και όλου του κόσμου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία με επαγγελματισμό, ποιότητα και ανθρωπιά.

Και φέτος, όπως και πέρυσι, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα δώσει σημαντική οικονομική πνοή. Ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, ορεινά χωριά, θα πλημμυρίσουν από ανθρώπους, που μέσα από το Ράλλυ, θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Φθιώτιδας και θα αγαπήσουν τον τόπο μας».

Ο κ. Οικονόμου κλείνει την ανάρτησή του ευχόμενος «Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα και όλους τους οδηγούς, ιδιαίτερα στις ελληνικές συμμετοχές, αλλά και τον Λαμιώτη οδηγό, Χρυσόστομο Καρέλλη.

Καλώς να ορίσετε όλοι σας στα μέρη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο».