Οι ΑΝΕΛ κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι βλέπει τα γεγονότα μόνο με παρωπίδες

Οι ΑΝΕΛ κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι βλέπει τα γεγονότα μόνο με παρωπίδες

«Στο διαλυμένο ΠΑΣΟΚ βλέπουν παντού φαντάσματα. Έχουν καταντήσει να βλέπουν τα πράγματα και τα γεγονότα μόνο με παρωπίδες. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να καλύψουν την απόλυτη πολιτική και ιδεολογική γύμνια τους. Έχουν αποκοπεί από τα πραγματικά αιτήματα της κοινωνίας και του ελληνικού λαού. Αυτό συνιστά τον ορισμό της παρακμής» αναφέρει σε απάντησή της στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου υπογραμμίζει ότι «αν κάτι δεν άντεξε ο ελληνικός λαός και το απέδειξε στις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων πέντε ετών, δεν είναι παρά ο ενδοτισμός και ο απροκάλυπτος καθεστωτισμός του ΠΑΣΟΚ. Καλή σας νύχτα…».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης με αφορμή τις παραιτήσεις γενικών γραμματέων υπουργείων δήλωσε πως η «μετάλλαξη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση ΑΝΕΛ/ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε ήδη παραιτήσεις γενικών γραμματέων και την παράδοση της Παιδείας στον εθνολαϊκισμό των ΑΝΕΛ. Ούτε η χώρα τους αντέχει, ούτε καν τα ίδια τα στελέχη τους και φεύγουν τρέχοντας ο ένας μετά τον άλλον».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ