Ο Δ. Καμμένος απαντά στις διαρροές περί δυσαρέσκειας: Αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς

Ο Δ. Καμμένος απαντά στις διαρροές περί δυσαρέσκειας: Αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς

«Αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς. Εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας στις διαρροές περί δυσαρέσκειας από την πλευρά των ΑΝΕΛ, διότι προκαλεί αρνητική δημοσιότητα με την στάση του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν», ενώ σημείωσε δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο. 

Παράλληλα, αναφερόμενος στον καυγά του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, υποστήριξε ότι «είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει την λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση». 

«Υπήρχε μία διαφωνία στα οικονομικά με την κυρία Αυλωνίτου, η οποία αντέδρασε, με τον τρόπο που αντέδρασε χωρίς πολιτική και αστική ευγένεια.

«Όλοι θέλουμε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, δεν είναι εύκολο όμως. Θέλω να γίνει, αλλά λέω δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Δεν μπορεί να γίνει με νόμο να πάει ξαφνικά ο μισθός στα 800, αυτή ήταν η διαφωνία μας», συμπλήρωσε.

«Ήταν δύσκολο επίσης να τελειώσουμε την αξιολόγηση, οι προηγούμενες κυβερνήσεις τίποτα από τα προαπαιτούμενα δεν πέρασαν και έχασαν και τις εκλογές. Εμείς και κάναμε τα προαπαιτούμενα, δεν λέω ότι βγήκαν χωρίς πολιτικό "μάτωμα" στην πλάτη και τη δική μας και στην πλάτη του λαού, και να βγούμε στο ξέφωτο, και το βάζω σε εισαγωγικά, εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για καθαρές και ajax πλυμένες εξόδους.

Μα τι καθαρή; Θα υπάρχει εποπτεία, χρωστάμε 230 δισ. Θα μας μειώσουν το χρέος. Όταν έλεγα για τη Novartis, δεν θα γίνει παιδιά κάτι και ότι θα γυρίσει στη δικαιοσύνη, δεν υπάρχει, διάβασα το φάκελο, ήμουν συριζοφάγος. Τώρα γύρισε ο φάκελος. Πρέπει να λέμε την αλήθεια στο λαό», τόνισε.

«Άνθρωποι σαν εμένα ή την κα Αυλωνίτου ή άλλους συναδέλφους που έχουν ένα ταμπεραμέντο είμαστε καλό περιεχόμενο για τους δημοσιογράφους και είμαστε οι πελάτες σας με καλό τρόπο. Πρέπει να προσέχουμε», ανέφερε.

Ωστόσο τόνισε: «Δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι π.χ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του».

Τέλος, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, είπε εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καυγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τ. Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

«Προφανώς, επειδή ο κ. Κουίκ λείπει, είναι συνεχώς στο αεροπλάνο, δεν είδε τη συνέντευξη. Προφανώς έχει λάθος πληροφόρηση. Χθες ήμουν αμυνόμενος, ούτε τσακώθηκα με την κα Αυλωνίτου. Είπα την άποψη μου για τα οικονομικά και μου επιτέθηκε λέγοντας μου να πάω στη ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε Περισσότερα