Το νέο smart πρόγραμμα της Volton που αλλάζει τα δεδομένα

Το νέο smart πρόγραμμα της Volton που αλλάζει τα δεδομένα

Πως το Volton Unique Flexi Plus φέρνει την επανάσταση μέσα στο lockdown

Σε μια συγκυρία, όπου ο εγκλεισμός στο σπίτι δημιουργεί νέα δεδομένα και διαμορφώνει ένα καινούριο status quo με αυξημένες καταναλώσεις στην ενέργεια, υπάρχουν εταιρείες που αφουγκράζονται τις ανάγκες των καιρών και εστιάζουν όλη τη δυναμική τους στη βοήθεια των καταναλωτών.

Για αυτό η Volton, μετά το πρόσφατο λανσάρισμα της νέας προϊοντικής της οικογένειας, δημιούργησε το πρόγραμμα Volton Unique Flexi Plus και τη καλύτερη προσφορά στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας!

Ένα πρόγραμμα διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα καθώς προσφέρει:

- την χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας στην αγορά ενέργειας

- 50% έκπτωση συνέπειας από τον 1ο κιόλας λογαριασμό, την μεγαλύτερη επιβράβευση της αγοράς

- Μηδενική χρέωση ενέργειας για 2 ολόκληρους μήνες!

Επιπλέον προσφέρει,

- μηδενική εγγύηση στους συνεπείς πελάτες ή με την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής

- μηδενική ετήσια συνδρομή ενεργοποίησης προγράμματος

- 30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL, για όλους τους πελάτες που συνδυάζουν ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο μαζί

Το νέο, καινοτόμο πρόγραμμα της Volton αλλάζει τα δεδομένα στην καταναλωτική εμπειρία στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ευελιξία, προσαρμοστικότητα, σταθερότητα, ελευθερία και κυρίως οικονομία, «απαντώντας» σε κάθε προφίλ χρήσης (μικρών, μεσαίων και υψηλών καταναλώσεων).

Το σημαντικό είναι ότι παρέχει στην πράξη αυτό που επιζητεί κάθε καταναλωτής: σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων με διαφανείς όρους, χωρίς κλίμακες, κρυφές χρεώσεις και πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους.

Δες εδώ όλα τα οφέλη και πάρε την σωστή επιλογή για το σπίτι και την τσέπη σου!