Νέα ληστεία σε γυναίκα εντός του ΑΠΘ

Νέα ληστεία σε γυναίκα εντός του ΑΠΘ

Ληστείας... συνέχεια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την επίθεση σε καθηγητή του ιδρύματος την ώρα που έκανε ανάληψη από ΑΤΜ στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ σημειώθηκε και νέο κρούσμα στο ίδιο σημείο.

Συγκεκριμένα, χθες 24 ώρες μετά την επίθεση στον καθηγητή, άγνωστοι λήστεψαν στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο τρόπο 50χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η αστυνομία έχει προσαγάγει 36χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της ληστείας σε βάρος της γυναίκας ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του στην επίθεση της Πέμπτης.

Η κατάσταση στο ΑΠΘ παραμένει ανεξέλεγκτη, με τον καθηγητή να καταγγέλλει πως κανείς δεν αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε και ούτε κάλεσε το «100» γιατί, όπως του είπαν οι περαστικοί, «φοβούνται για τη ζωή τους».

«Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ούτε ρώτησε. Απλά μου είπαν ότι δεν ανακατεύονται γιατί φοβούνται για τη ζωή τους! Το 100 δεν μπορεί να έρθει μου είπαν σε πανεπιστημιακό χώρο και κάμερες δεν υπάρχουν στο ΑΤΜ, μοναδικό αυτό, για τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Η ανομία στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα έχει φτάσει στο απροχώρητο, τόνισε σε δήλωσή της η τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως

 

Διαβάστε ακόμη:

- Κ. Χρυσόγονος: Στα πανεπιστήμια έχουμε ελεύθερη διακίνηση των... ληστών