ΝΔ: Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσουν οι θέσεις του κ. Κύρτσου, ας του απευθύνουν πρόσκληση

ΝΔ: Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσουν οι θέσεις του κ. Κύρτσου, ας του απευθύνουν πρόσκληση

Σχόλιο της ΝΔ, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου, αναφέρει πως ήταν αναμενόμενο να σπεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου, προτρέποντας να ενταχθεί στο κόμμα τους, αφήνοντας την έδρα σε αυτούς που με την ψήφο τους τον έστειλαν στην Ευρωβουλή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου. Αναμενόμενο. Την καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη δυσφημίζοντας τη χώρα ακολουθεί ο κ.Κύρτσος, αδιαφορώντας αν με τις θέσεις και τις ενέργειές του δεν τιμά την εμπιστοσύνη, εκείνων που τον εξέλεξαν», όπως σχολιάζει.

Τονίζει, ότι «αν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους αρέσουν τόσο πολύ οι θέσεις του ευρωβουλευτή, ας του απευθύνουν πρόσκληση να ενταχθεί στο κόμμα τους. Αφού "λυτρώθηκε" ο κ.Κύρτσος, ενώ τόσο καιρό ασφυκτιούσε, ας επιστρέψει την έδρα σε αυτούς που με την ψήφο τους τον έστειλαν στην Ευρωβουλή και ας αναζητήσει, όπου νομίζει, πολιτική στέγη», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γ. Κύρτσος διεγράφη το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας και πριν και μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του αιχμές κατά της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση ο κ. Κύρτσος ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο.

Μαρινάκης: Ξεπέρασε την «κόκκινη γραμμή» δυσφημώντας τη χώρα

Νωρίτερα, ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στη διαγραφή του ευρωβουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι «η αμφισβήτηση του κράτους Δικαίου και η δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό ήταν η κόκκινη γραμμή που ξεπέρασε ο Γιώργος Κύρτσος».