Ν. Παρασκευόπουλος: Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται

Ν. Παρασκευόπουλος: Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται

«Η Πολιτεία συζητά με κρατούμενους αλλά η πολιτεία δεν εκβιάζεται» διευκρίνισε σε εκπομπή του Mega ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Σύμφωνα με το skai.gr, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ο κ. Παρασκευόπουλος επανέλαβε ότι μηνύματα απειλητικού περιεχομένου αλλά και στοχοποίηση έχει δεχθεί και ο ίδιος, και τις έχει αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο.

«Οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία είναι χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες» τόνιζε στο μεταξύ η Κομουνδούρου για τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νομικές ενέργειες σε βάρος του κ. Πανούση.

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και ονόματα πολιτικών και μη προσώπων που εμπλέκονται στις απειλές σε βάρος του, είτε τις γνώριζαν, κατέθεσε τη Δευτέρα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Ο κ. Πανούσης, που κατήγγειλε μέσω συνεντεύξεών ότι δέχθηκε απειλές και κατά της ζωής του ενημέρωσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη παραδίδοντάς της όσα στοιχεία είχε στη διάθεσή του.