Μυρσίνη Λοΐζου: Στο Μαξίμου δεν φάγαμε, τσιμπήσαμε κάτι

Μυρσίνη Λοΐζου: Στο Μαξίμου δεν φάγαμε, τσιμπήσαμε κάτι

Σχολιάζοντας τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η Μυρσίνη Λοΐζου υποστήριξε πως επρόκειτο για μια εκδήλωση όπου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφαγαν, απλά «τσίμπησαν» κάτι για να γνωριστούν.

«Πήγαμε γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (σσ. υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) και φάγαμε... κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου», ανάφερε η Μ. Λοΐζου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Kontra με την Νατάσα Γιάμαλη.

Σχετικά με τα προσβλητικά tweet, στα οποία έγραφε ότι τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, υποστήριξε ότι εκείνοι που κάνουν κριτική, «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

Για το πως πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες...Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Αναφερόμενη στην απαγόρευση που είχε θέσει πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», σχολίασε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι'' αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».