ΜΗΤΕΡΑ: Ένα ιδανικό «πρώτο σπίτι» για να υποδεχτείτε το παιδί σας

ΜΗΤΕΡΑ: Ένα ιδανικό «πρώτο σπίτι» για να υποδεχτείτε το παιδί σας

Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, του Hellenic Healthcare Group (HHG), αποτελεί την κορυφαία και πλέον αξιόπιστη επιλογή κάθε γονιού για τη γέννηση του παιδιού του, αφού εδώ και 42 χρόνια δημιουργεί γονείς. Μέχρι σήμερα στο ΜΗΤΕΡΑ έχουν γεννηθεί περισσότερα από 500.000 μωρά, σχεδόν το 11% των παιδιών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα από το 1979 έως σήμερα.

Αντιμετωπίζει με σεβασμό, φροντίδα και στοργή τη γέννηση του παιδιού σας, και έχει δημιουργήσει ένα νέο ταξίδι «patient’s experience trip» για να μετατρέψει αυτές τις μοναδικές και έντονες στιγμές σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Σε αυτό το ταξίδι της ζωής, στέκεται δίπλα σας με μια κορυφαία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων, μαιών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού, που στηρίζουν και φροντίζουν κάθε μητέρα και κάθε μωρό από τη συμβουλευτική και τον προγεννητικό έλεγχο μέχρι την περίοδο μετά τον τοκετό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μωρό και γονείς.

Εξασφαλίζει για την οικογένειά σας ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία και η ιατρική στην ανθρωπότητα και τη φροντίδα μιας νέας ζωής, με πλήρως οργανωμένα τμήματα και κλινικές, που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κύησης, αλλά και μετά τον τοκετό, δημιουργώντας το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στους μελλοντικούς γονείς.

Ισορροπημένη διατροφή με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη

Την γαστρονομική εμπειρία κάθε μητέρας αναλαμβάνει να απογειώσει σεφ Άκης Πετρετζίκης, δημιουργώντας νέες αυθεντικές γευστικές συνταγές με μεσογειακό ταπεραμέντο, φτιαγμένες με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά και με την υψηλή ποιότητα και παράδοση που διατηρεί το ΜΗΤΕΡΑ, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.

Με στόχο τη διασφάλιση μιας θρεπτικά ισορροπημένης διατροφής, ο Άκης Πετρετζίκης, σε συνεργασία με τους Κλινικούς Διαιτολόγους του ΜΗΤΕΡΑ, σχεδιάζει μια σειρά γευστικών επιλογών που θα καλύπτουν όλες τις προσδοκίες της νέας μαμάς και θα συμβάλλουν στην καλή ψυχολογία της.

«Home in Hospital» και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του ΜΗΤΕΡΑ που προορίζονται για να φιλοξενήσουν εσάς και του μωρό σας αναβαθμίζονται συνεχώς, δημιουργώντας ένα φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον, σ΄ ένα πρότυπο νοσοκομείο που διαθέτει μεταξύ άλλων υπερσύγχρονες αίθουσες τοκετών, αίθουσες ωδίνων και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα, ώστε να ζήσουν οι μέλλοντες γονείς την πιο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία ζωής.

Με στόχο να δημιουργηθεί ένα οικείο και άνετο περιβάλλον, ένα ιδανικό «πρώτο σπίτι», υιοθετήθηκε η αντίληψη «Home in Hospital», και όλοι οι χώροι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε όλοι οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι ήρθαν στο «σπίτι» τους, σε ένα οικείο αλλά και πολυτελές περιβάλλον.

Ανακαίνιση υψηλών προδιαγραφών

Το ΜΗΤΕΡΑ, προχωράει σε πλήρη μεταμόρφωση των ορόφων του, δημιουργώντας δωμάτια και σουίτες που επάξια θα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα παγκοσμίως και θα απαντούν στις προσδοκίες σας για μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Ένα εντελώς μοναδικό περιβάλλον που θα αποπνέει υπεροχή, μοναδικότητα, και πολυτέλεια από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης θα εισέλθει στον όροφο, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στα δωμάτια. Οι άνετοι και κομψοί χώροι, τα υψηλής αισθητικής μπάνια, τα υλικά, τα έπιπλα, τα υφάσματα, όλα παραπέμπουν σε ένα ζεστό και πολυτελές σπίτι. Ο σύγχρονος σχεδιασμός με ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο έναν άρτια αισθητικά χώρο αλλά θα καλύψει και τις μοναδικές ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Το ΜΗΤΕΡΑ έχει επιλέξει σαν στρατηγικό συνεργάτη το αρχιτεκτονικό γραφείο «Soulis and Berlic Architects», με τον Σπύρο Σούλη και την ομάδα του να έχουν επιμεληθεί όλο τον σχεδιασμό και το interior design μέχρι και την μικρότερη λεπτομέρεια όλων των χώρων που σταδιακά ανακαινίζονται.

«Μητέρα στο σπίτι»

Και όταν φτάσει η ώρα της αναχώρησης για το σπίτι είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως μπορείτε να βασιστείτε στο ΜΗΤΕΡΑ, γιατί παραμένει δίπλα στους νέους γονείς και το μωρό τους, συνεχίζει να στηρίζει και να φροντίζει ακόμα και όταν βρίσκονται στο σπίτι τους. Με την υπηρεσία «Μητέρα στο σπίτι», λαμβάνετε φροντίδα υψηλού επιπέδου στο χώρο σας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό, την περιποίηση της λεχώνας αλλά και αναίμακτες εξετάσεις για το νεογνό σας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με τον ιατρό σας, ενώ η συνεργασία με όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη. 

Ένας κόσμος προνομίων για εσάς και το μωρό σας!

Και οι παροχές δεν τελειώνουν. Όπως μια μητέρα φροντίζει και προστατεύει τα μωρά της, έτσι και το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, σας παρέχει ιδιαίτερα προνόμια, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εμπιστοσύνη σας.

Οι γυναίκες που επιλέγουν το ΜΗΤΕΡΑ, έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν μαθήματα μητρικού θηλασμού, μαθήματα προγεννητικής yoga, μασάζ, δωρεάν υπηρεσίες υγείας αλλά και ομορφιάς. Παράλληλα, κάθε παιδί που γεννιέται στο ΜΗΤΕΡΑ, λαμβάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, χωρίς καμία επιβάρυνση ασφαλίστρων για τους πρώτους 6 μήνες.

Γιατί κάθε μητέρα που επιλέγει το ΜΗΤΕΡΑ για να φέρει στον κόσμο μια ζωή, το νοσοκομελιο της παρέχει 42 χρόνια εμπειρίας, εξειδίκευσης και φροντίδας.