φωτο αρχείου
Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της αστυνομίας - Γίνονται προσαγωγές
eurokinissi
eurokinissi
φωτο αρχείου
Δυτική Αττική

Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση της αστυνομίας - Γίνονται προσαγωγές

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε περιοχές της Δυτικής Αττικής λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη είναι από τις 10 το πρωί επιχείρηση σε Ζεφύρι, Μενίδι, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και στα Άνω Λιόσια σε καταυλισμούς Ρομά. 

Στην επιχείρηση λαμβάνουν μέρος δυνάμεις των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και έχουν γίνει προσαγωγές.

Χθες το πρωί είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση της ΕΛΑΣ με επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές σε Ζεφύρι, Μενίδι, ‘Ανω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου. 

Το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ανακοίνωση του διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία χρειάστηκε  επέμβαση ελικοπτέρου για τον απεγκλωβισμό αστυνομικών δυνάμεων, που επιχειρούσαν χθες  στην περιοχή του Ασπροπύργου. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναφέρονται σε επέμβαση ελικοπτέρου για τον απεγκλωβισμό αστυνομικών δυνάμεων, που επιχειρούσαν χθες Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στην περιοχή του Ασπροπύργου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Διαβάστε ακόμα:

Ολοκληρώθηκε η απολογία του αστυνομικού - Συγκέντρωση Ρομά στα δικαστήρια