Μεγάλη επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του ΣΕΔ

Μεγάλη επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του ΣΕΔ

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Ζαββός, απηύθυνε χαιρετισμό στο 17ο Συνέδριο του ΣΕΔ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επενδυτών&Διαδικτύου (ΣΕΔ) με γενικό τίτλο: «Εταιρική Διακυβέρνηση, Επενδύσεις και Αγορά Εργασίας» το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Χρηματοοικονομικής Τραπεζικής.

Όπως επισημαίνει ο ΣΕΔ, η κατάμεστη αίθουσα και τις δύο ημέρες του Συνεδρίου, το υψηλό επίπεδο των ομιλιών και των τοποθετήσεων, αλλά και ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του Συνεδρίου, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων καθ'' όλη του τη διάρκεια.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η Εταιρική Διακυβέρνηση, οι Γεν. Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών, οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα, αλλά και οι νεώτερες εξελίξεις στην αγορά εργασίας, που ενδιαφέρουν τους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, ήταν τα κυριότερα θέματα αυτού του Συνεδρίου, για το οποίο ο ΣΕΔ δηλώνει σίγουρος ότι ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό όσους το παρακολούθησαν.  

Τέλος, ο ΣΕΔ ευχαριστεί όλα τα μέλη των ομάδων εργασίας του που εργάστηκαν με ενθουσιασμό για την διοργάνωση του 17ου Συνεδρίου, τον Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών για την εξαιρετική συνεργασία και υποστήριξη,αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στο Συνέδριο και με τις εξαιρετικές τοποθετήσεις τους, συνέβαλλαν στη μεγάλη του επιτυχία.