Mega Cinema με Inferno και Gothika

Mega Cinema με Inferno και Gothika

Με δύο ταινίες στις οποίες κυριαρχεί το σασπένς, η...αμνησία αλλά και τέσσερα από τα πιο δυνατά χαρτιά της βιομηχανίας του Χόλιγουντ, έρχεται αυτό το φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο το Mega Cinema να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Απόψε Σάββατο, στις 23.20, το GOTHIKA, μια ταινία τρόμου με τους Χάλι Μπέρι, Πενέλοπε Κρουζ και Ρόμπερτ Ντάουνι τζ., όπου για 95 λεπτά τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και πλάνης είναι δυσδιάκριτα. Στο φιλμ παραγωγής του 2004, σε σκηνοθεσία του Γάλλου Ματιέ Κασοβίτς, η Χάλι Μπέρι, ως Μιράντα Γκρέι, θα ζήσει έναν εφιάλτη. Ενώ είναι ψυχίατρος με ειδικότητα στην παθολογία εγκλημάτων, θα ξυπνήσει έγκλειστη στο ίδρυμα που εργάζεται, κατηγορούμενη για τον φόνο του άνδρα της, πράξη για την οποία στο μυαλό της επικρατεί το απόλυτο κενό. Δεν θυμάται τίποτα. Προσπαθώντας να ξαναβρεί την μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα πλησιάσει στο χείλος του γκρεμού της παράνοιας. ‘Ευτυχώς για εκείνη, δεν θα είναι μόνη της σε αυτήν τη φρίκη. Ενας συνάδελφος γιατρός και μία εύθραστη τρόφιμος, που δεν είναι άλλοι από το Ρόμπερτ Ντάουνι τζ. και την Πενέλοπε Κρουζ, θα της κρατούν το χέρι σε αυτό το ταξίδι που περνά μέσα από την κόλαση.

Την Κυριακή το βράδυ, στις 21.00, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το MEGA CINEMA προβάλλει την ταινία INFERNO, ή αλλιώς τον αγαπητό Καθηγητή Λάνγκτον του «Κώδικα Ντα Βίντσι» σε νέες περιπέτειες. Στο τρίτο μέρος της κινηματογραφικής τριλογίας με τον ήρωα του Νταν Μπράουν, ο Ρον Χάουαρντ κατάφερε να σκηνοθετήσει το 2016 αυτό που θα ζούσε η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού το 2020. Η ταινία αφορά τον Καθηγητή Λάνγκτον που ξυπνά τραυματισμένος με μερική αμνησία σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας και την αγωνιώδη προσπάθειά του να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να προλάβει να σώσει τον πλανήτη από τη μετάδοση ενός φονικού ιού. Στο αγωνιώδες ανθρωποκυνηγητό που θα εξελιχθεί στο φιλμ, για 121 λεπτά, ο Τομ Χανκς θα συνεργαστεί με τη νεαρή γιατρό της βάρδιας, Σιένα Μπρουκς, η οποία θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του και να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί όχι μόνο τη ζωή του ίδιου αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ομάρ Σι, Ιρφάν Καν, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν.