Με την Τ. Μέι και τον Α. Κόρμπιν θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός στο Λονδίνο

Με την Τ. Μέι και τον Α. Κόρμπιν θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός στο Λονδίνο

Συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το Σίτι του Λονδίνου θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί στις 11:00 ώρα Ελλάδος. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, και στη συνέχεια με τον αρχηγό του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθούν στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup για την ελάφρυνση του χρέους. 

Χθες ο Α. Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο, με τον οποίο συνομίλησε για τον ρόλο της Εκκλησίας στη στήριξη της ομογένειας.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τις εμπειρίες, τα επιτεύγματα αλλά και τις σκέψεις της "γενιάς του brain drain".

Χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Οι Έλληνες που στέκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», «ντροπή σου!», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο έδαφος.