Με συλλαλητήρια υποδέχονται τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Με συλλαλητήρια υποδέχονται τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σχεδιάζουν για σήμερα πολίτες, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, για την ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.  

Όπως μεταδίδει το voria.gr, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17:00 έξω από το ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Σε σχετικό κάλεσμα στο Facebook,οι διοργανωτές αναφέρουν ότι, «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης. Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά!»

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Βεργίνα

Το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 19.30 το απόγευμα. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα διαδηλώσουν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, τονίζοντας πως η Μακεδονία είναι ελληνική.

«Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας επιλέχθηκε για να σταλεί το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.