Μαθητές του μουσικού σχολείου Αλίμου έψαλαν τα κάλαντα στον Αλ. Τσίπρα

Μαθητές του μουσικού σχολείου Αλίμου έψαλαν τα κάλαντα στον Αλ. Τσίπρα

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν οι μαθητές από το μουσικό Γυμνάσιο-Λυκείο Αλίμου για να ψάλλουν σήμερα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Τη γιορτή «άνοιξε» το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αλίμου, λίγο μετά τις 10:30. Οι μαθήτριες και οι μαθητές τραγούδησαν, συνοδεία των οργάνων τους, κάλαντα διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, θρακιώτικα, κρητικά, πελοποννησιακά και μικρασιάτικα, και ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του τους ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε από τα παιδιά να παίξουν ένα ακόμα τραγούδι και φυσικά του έκαναν το... χατήρι με ενθουσιασμό, ενώ στη συνέχεια τους πρόσφερε από ένα cd με «το χαμόγελο της Τζοκόντας» του Μάνου Χατζηδάκι και η κ. Μπαζιάνα τους έδωσε γούρια.

Την παράσταση έκλεψε το μικρό κοριτσάκι εργαζομένου στο Μέγαρο Μαξίμου, που φορούσε έναν αγιοβασιλιάτικο σκούφο και στεκόταν σοβαρό και ήρεμο μπροστά στην κα Μπαζιάνα όσο τα μεγαλύτερα παιδιά τραγουδούσαν.

Αργότερα, το κοριτσάκι τράβηξε τόσο την προσοχή του πρωθυπουργού όσο και των φωτογράφων που έσπευσαν να την απαθανατίσουν τη στιγμή που δέχθηκε ένα χάδι από τον κ.Τσίπρα. 

Φωτογραφίες: intime.news