Μ. Μπαλαούρας: «Απλός κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με ρατσισμό και φασισμό» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Μ. Μπαλαούρας: «Απλός κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με ρατσισμό και φασισμό» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Εκείνο που ο Νίκος Παρασκευόπουλος ήθελε να πει και το ζούμε, είναι ότι πρόκειται για απλό κόσμο που μέσα στην μέγγενη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και την αδυναμία να δώσουν λύσεις οι πολιτικές δυνάμεις, νομίζει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία λύση γι'αυτόν, δήλωσε ο Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας στο Αθήνα 9,84, αναφερόμενος στη δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου περί σύγκλισης με τη Χρυσή Αυγή. 

«Είναι απλός κόσμος που δεν έχει καμία σχέση με το ρατσισμό και το φασισμό. Δεν αναφέρομαι στα τάγματα εφόδου, αλλά για τους απλούς ανθρώπους, τους ψηφοφόρους που αγωνιούν για να βρουν μία λύση επιβίωσης», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Μπαλαούρας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να υπάρξει στο δημοκρατικό τόξο και συμπλήρωσε «ουσιαστικά κάνω μία διαπίστωση ότι υπάρχει και κόσμος που έχει παρασυρθεί και δεν είναι στη λογική των φασιστών. Προσωπικά, κάτι που αποφεύγω να αναφερθώ, έχω σκοτωθεί στην επιτροπή της Βουλής με τους Χρυσαυγίτες και ιδιαίτερα με τον Κασσιδιάρη. Δεν υπάρχει από τη δική μας πλευρά άποψη συγχώρεσης σε αυτό το ναζιστικό μόρφωμα».

Όσον αφορά το ταξίδι του κ. Καμμένου, ανέφερε «Να αποσαφηνίσουμε κάτι για το ταξίδι του κ. Καμμένου. Αυτό που θα πω είναι πολύ χειρότερο. Ήταν απόφαση της επιτροπής εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Σε αυτό το ταξίδι θα πήγαιναν οι βουλευτές της επιτροπής ανεξαρτήτως κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως έβγαλε ανακοίνωση που επέκρινε αυτή την επίσκεψη. Νομίζω γενικότερα ότι αυτή η επίσκεψη ήταν ένα μεγάλο λάθος. Ακόμη και Xρυσαυγίτες να μην πηγαίναν μόνο και μόνο σε μία ευαίσθητη περίοδο όπως αυτή, δεν μπορεί να γίνονται τέτοια πράγματα».