Λουκέτο σε μαγαζί στο Γκάζι λόγω συνωστισμού

Λουκέτο σε μαγαζί στο Γκάζι λόγω συνωστισμού

Μετά από επιχείρηση των Αρχών το βράδυ του Σαββάτου στο Γκάζι για τον έλεγχο της τήρησης των υγειονομικών μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού εντοπίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί να επικρατεί συνωστισμός και ανεστάλη η λειτουργία του, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται οτι την Παρασκευή μπήκε λουκέτο σε πέντε μεγάλα νυχτερινά καταστήματα στην Αττική και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στο πλαίσιο ελέγχων αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού COVID 19

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 50 άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, μαζί με κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, επιχείρησαν έφοδο στο κλαμπ στο Γκάζι με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν και οι παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Για το θέμα η διεύθυνση της επιχείρησης προέβη και σε σχετική ανάρτηση στο facebook, όπου και αναφέρει τα τα εξής: «Ώρα 12.15!! Η κυβέρνηση με 50 ΟΠΚΕ και αστυνομία αναστέλλει την λειτουργία μας , μέχρι νεωτέρας ! Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση! Εις το επανιδείν»

Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση συνοδεύεται και από μια φωτογραφία που δείχνει το πλήθος του κόσμου να εγκαταλείπει το νυχτερινό μαγαζί μετά την επιβολή του λουκέτου.